Mijn grote bouwboek met stickers [recensie]

Mijn grote bouwboek met stickers 2 Met het doe-boek Mijn grote bouwboek met stickers bouw je jouw eigen wereld met meer dan 350 stickers. Een ruimtestation, een magisch kasteel, torenhoge wolkenkrabbers en zelf jouw eigen stad. Plak de blokken, bruggen, torens, daken, schouwen, balkons en koepels waar en hoe je maar wilt. Ontwerp jouw eigen gebouwen en zie hoe jouw wereld groeit.

Recensie
Mijn grote bouwboek met stickers is een degelijk en stevig boek waar kleuters en peuters helemaal los in kunnen gaan met het bouwen van hun eigen gebouwen. De achtergronden zijn basis, maar wel met voldoende details dat het kinderen van 3 jaar tot 7 jaar zal aanspreken. Mijn grote bouwboek met stickers

De stickers hebben een goed formaat en kunnen ze zelf zonder al te veel moeite van de stickervellen achterin het boek halen. Soms met een beetje extra aandacht; je wilt namelijk niet dat een stukje af scheurt!

Doordat het boek zo stevig is, wat zeker een pluspunt is voor die jonge kinderen, heb je wel het nadeel dat het boek niet echt lekker blijft liggen. De bladeren flappen steeds uit zichzelf om; je kan niet echt lekker een knak in het boek maken zodat je netjes open blijft liggen.

De oplossing van mijn 6 jaar oude dochter: tenen en benen erbij gebruiken. Net zo makkelijk 🙂

Mijn grote bouwboek met stickers 5

Mijn dochter heeft dit stickerboek in haar schoen gekregen en viel gelijk in de smaak. Nog in haar pyjama heeft ze de hele ochtend op ons bed lopen stickeren. “Wat een leuk boek”, riep ze de hele tijd. Er was eigenlijk maar 1 minpuntje dat ze kon bedenken. Ze miste alleen wat poppetjes die ze in haar stad en gebouwen kan laten wonen. “Maar gelukkig zijn er wel vogeltjes.”

stickerboek Mijn grote bouwboek met stickers 4

Mijn grote bouwboek met stickers heeft een adviesverkoopprijs van € 8,99. Mijn meisje heeft de hele zondagochtend met dit boek gespeeld en heeft uiteindelijk slechts een kwart van de stickers opgemaakt. Kinderen hebben dus echt meerdere dagen plezier van dit doe-boek.

Mijn grote bouwboek met stickers 6

Het boek is geschikt voor peuters en kleuters en is zelfs nog leuk voor kinderen uit groep 3 en groep 4. Het zal in ieder geval zowel jongens als meisjes aanspreken. Een leuk stickerboek om cadeau te geven.

Dit stickerboek bestel je hier >>>>

Share

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share