Kikker in het water, van Max Velthuijs, uitgebracht door Leopold

Kikker in het water, badboekje door Max Velthuijs

Kikker in het waterEen boekje voor in bad! Voor ik kinderen had, zou ik gedacht hebben dat ik voor de gek gehouden werd, maar toen mijn kinderen klein waren, waren de badboekjes absoluut favoriet! Samen met mij in bad een boekje lezen was leuk, maar ook zelf de plaatjes bekijken onder de douche of in het badje was een vast onderdeel van het badritueel.

Het boekje Kikker in het water, met de mooie tekeningen van Max Velthuijs, is een prima boekje voor je kindje. Het is van een goede kwaliteit en de tekeningen zijn zo leuk! Ook qua thema past het bij het badderen, het gaat over allerlei ‘natte’ omstandigheden.

Kikker in het water, van Max Velthuijs, uitgebracht door Leopold

Bij de bladzijden kun je dingen aanwijzen en benoemen, maar ook liedjes zingen voor / met je kindje. Een boekje als dit zal jarenlang plezier opleveren! Ook leuk als kraamcadeautje of cadeautje voor een eerste verjaardag.

Kikker in het water, van Max Velthuijs, uitgebracht door Leopold

Bekijk op bol.comHet badboekje Kikker in het water bestel je hier >>>>

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …