Samen (kinder)thee drinken [inclusief video]

Het klinkt altijd idyllisch: samen thee drinken met je kind(eren) wanneer ze uit school komen. Maar niet alle kinderen houden van thee. Vaak wordt thee dan ‘aantrekkelijker’ gemaakt door er bijvoorbeeld honing of suiker aan toe te voegen, maar prettiger is om dat niet te doen.

Pickwick heeft daar iets op gevonden: kinderthee! In drie verschillende smaken, zonder cafeïne. Mijn dochter laat in onderstaande video zien welke smaken het zijn en wat ze er van vindt!

Natuurlijk zijn we daarna samen thee gaan zetten. Op haar verzoek zijn we begonnen met de perzik-thee. Waar ik dacht dat het een mierzoete, naar perzik(sap) smakende thee zou zijn, werd ik aangenaam verrast door de frisse smaak. Mijn dochter vond de thee ook heerlijk! We hebben ieder wel 15 kopjes thee op (dat lukt prima, met mini-kopjes…)

Morgen, na school, gaan we een van de andere smaken uitproberen!

  • One Two Tea Peach: een kruidenmelange van kamille, zoethout, aroma’s, stukjes perzik.
  • One Two Tea Banana: een rooibosmelange van citroengras, sinaasappelblaadjes, rooibos, venkel, aroma’s, stukjes banaan.
  • One Two Tea Apple: een fruitmelange van rozenbottel, stukjes appel, hibiscus, cichorei, kaneel, aroma’s, zoethout.

Let wel altijd op met hete dranken in de buurt van (kleine) kinderen!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Kip met appel, kokos & kerrie [recept]

‘Apple & Onion’ is een kersverse animatieserie die dagelijks om 16.55 uur exclusief te zien …

Share
Share