LEGO Friends Heartlake winkelcentrum

Lego-Friends-Heartlake-winkelcentrum-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaarHet LEGO Friends Heartlake winkelcentrum is Speelgoed van het Jaar 2014 geworden in de leeftijdscategorie 6 en 7 jaar, maar is het wel echt zo leuk?

Dat vroegen wij ons niet echt af hoor, want mijn dochter en ik zijn dol op LEGO Friends en mijn zonen eigenlijk ook. Behalve nieuwe, frisse kleuren, voegt LEGO Friends veel meer details toe aan hun ontwerpen en de accessoires die er bij zitten, zoals mobiele telefoons en boeken.

LEGO Friends Heartlake winkelcentrum is een uitgebreid winkelcentrum. De kracht van dit pakket, en daarom heeft het de titel “Speelgoed van het Jaar 2014” zeker verdiend, is dat het wanneer het gebouwd is, ontzettend veel mogelijkheden geeft om te spelen.

In onze “Speelgoed van het Jaar” themaperiode hebben we al eerder over dit winkelcentrum geschreven. Klik <hier> om het juryrapport te lezen zodat je weet waarom de jury het genomineerd had >>>>

Hieronder een video waarmee je een indruk krijgt van de speelmogelijkheden:

En dan hier onze eigen ervaring. Ten eerste is het al leuk om een enorme grote doos LEGO te krijgen, is aan het gegil van mijn dochter te merken. Wanneer Sinterklaas of de Kerstman besluit om deze doos mee te nemen voor je kind, weet je dat er in ieder geval een heel groot pakket ingepakt ligt wat bij het uitpakken alleen al tot blijdschap leidt!

Screenshot 2014-12-02 at 09.36.49

Het bouwen zelf is zoals altijd een feest. Gezellig muziekje er bij en vanaf pakketje één door bouwen tot er een compleet winkelcentrum staat. Ik blijf steeds weer onder de indruk van de details en de manier waarop al die kleine stukjes zo’n mooi geheel vormen.

lego-friends-copyright-trotse-moeders

Dit winkelcentrum heeft niet alleen winkels, maar je kunt er ook iets eten, naar een schoonheidssalon en naar een modeshow. Veel variatie dus en dat maakt dat mijn dochter al babbelend al een heleboel tijd heeft doorgebracht met ‘shoppen’. Ze haalt er ook andere LEGO Friends items bij, zodat het winkelcentrum wordt uitgebreid met een dierenpark, met dolfijnen en paarden.

lego-Friends-copyright-trotse-moeders-heartlake-winkelcentrum

Bij mijn meisje ontbreekt het niet aan fantasie. Er worden dan ook hele avonturen beleefd en ook de broers worden betrokken, want er is brand in het winkelcentrum en later is er uiteraard ook een boef die steeds iets weet te stelen en daarna gevangen genomen moet worden. Vooral die laatste spelvariant is populair bij mijn kinderen en wordt regelmatig herhaald.

LEGO Friends Heartlake Winkelcentrum
Bekijk op bol.comUitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2014
Bestel deze grote doos LEGO hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …

Share
Share