Pannenkoekenfeest!

Screenshot 2014-03-12 at 14.11.01Dat is nog eens leuke post! Een koelbox vol met lekkers, compleet met bekers en servetten werden onaangekondigd bij Trotse Moeders bezorgd. En nog wel nèt voor lunchtijd. We konden dus de tafel feestelijk dekken tegen dat de kinderen thuis kwamen uit school. En je kunt je voorstellen hoe verrast ons drietal was!

In het pakket zaten namelijk pannenkoeken, poffertjes, American pancakes en kaaspannenkoeken van JAN. Mijn kinderen worden verwend met eigengebakken pannenkoeken bij iedere feestelijke gelegenheid zoals bijvoorbeeld wanneer er een tandje gewisseld wordt of wanneer het vakantie is.

Screenshot 2014-03-12 at 14.39.39En dan mogen ze meestal meehelpen en gaan er behalve appeltjes naar keuze ook rozijntjes, spek en/of kaas in. Ik was dan ook benieuwd of ze die “kant-en-klaar” pannenkoeken wel lekker zouden vinden.

Denneth-JANMaar daar had ik niet bang voor hoeven zijn! Ze hebben gesmuld (en hun vader en ik ook). In de bijgeleverde informatie stond dat ze het lekkerst zijn wanneer je de pannenkoeken in een koekenpan met een klein klontje boter opwarmt.

Wij hebben ze gewoon even in de magnetron warm laten worden en toen waren ze al heerlijk. Dank je wel, JAN, voor deze feestelijke lunch.

Screenshot 2014-03-12 at 14.19.01Wanneer je een van de producten van JAN koopt (diverse soorten pannenkoeken, poffertjes of American pancakes), kun je sparen voor leuke prijzen.

Tijdelijk zijn de pannenkoeken en poffertjes van JAN voorzien van een actieverpakking waarmee je kans maakt op een VIP arrangement in attractiepark Slagharen tijdens de JAN Pannenkoekendag op 5 april.

Screenshot 2014-03-12 at 14.19.43

 

 

 

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Pannenkoeken en crêpes

In vrijwel alle culturen bestaat er wel een variant van de pannenkoek. In Crêpes en …

Share
Share