Maak je eigen CHANGE-UP

Stel je voor: je wordt wakker en je bent opeens niet meer moeder van twee kleine kinderen, maar een single vrouw met 2 minnaars.Dat overkomt 1 van de karakters in de nieuwe film CHANGE-UP.

Het verhaal:
Na een wild avondje stappen verandert het leven van de losgeslagen single Mitch (Ryan Reynolds) en de overwerkte advocaat en saaie huisvader Dave (Jason Bateman) drastisch wanneer ze op wonderbaarlijke wijze van lichaam verwisselen. Dit leidt tot hilarische situaties waarbij ze zich in allerlei bochten moeten wringen om te voorkomen dat ze elkaars leven niet volledig verwoesten…

Ga jij de uitdaging aan en maak jij je eigen Change-Up trailer? Op de website www.changeup.nl kan je nu je eigen trailer maken! Voeg foto’s toe van jezelf of van je vrienden en zie jezelf terug in de trailer van The Change-Up! Deel deze video met je vrienden op facebook. Ga naar www.changeup.nl voor de super grappige ‘Change-Up your friends’ applicatie.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share