Geboortekoekjes

Geboortekoekjes zijn een kleinere, lekkere versie van een beschuit met muisjes. Het zijn dus mini beschuit koekjes. Ze zijn per stuk verpakt, waardoor ze veel gemakkelijker zijn om uit te delen en minder muisjes van de grond opvegen. Ze komen in 2 verschillende kleuren. Hoe kan het ook anders: een roze en een blauwe variant.

Ben je zwanger? Dan denk je vast al na over geboortekaartjes. Een leuk alternatief hierop zijn de Geboortekoekjes! Of wat dacht je om deze koekjes in te zetten als traktatie op de peuterspeelzaal van je oudere kindje? Of gewoon voor op je kraamfeest… Genoeg mogelijkheden dus!

Ze worden verpakt in een leuke doos en in elke verpakking zitten 20 kleine koekjes. Ze worden per post verzonden, eventueel met een persoonlijke boodschap. Dus als iemand in jouw omgeving bevallen is, kan je ze ook de geboortekoekjes cadeau doen! En belangrijk: bij ons zijn ze allemaal heel aangekomen per post. Daar hoef je je dus niet druk over te maken.

De koekjes zelf smaken prima. Ze doen me een beetje denken aan van de Liga Milk Break koeken met muisjes erin. Het zijn niet de geweldigste koekjes, maar meer dan goed te eten als je er eentje krijgt. Nu moet ik er wel bij zeggen dat de kinderen ze heerlijk vonden. Zeker het formaat is goed. Ze hebben een doorsnede van ongeveer 5 cm; dit is een perfect maatje voor trakteren op school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. En zeg nou zelf… het gaat gewoon om idee van deze traktatie en hiermee maak je zeker de blits.

Bestel hier je eigen geboortekoekjes>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Lieve Syrah [persoonlijk verhaal]

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, liefje. Het is op dit moment exact twaalf jaar …