De vermiste meisjes

Het boek De vermiste meisjes van Kyle Perry lag al een tijdje op mijn leesstapel en ik had steeds het idee dat het me bekend voorkwam. En toch herkende ik de omschrijving niet… Nu is mijn geheugen niet zo goed dus ging ik even zoeken op de site van Trotse Moeders en ja hoor…. Vermiste meisjes! En…. nee hoor: een ander boek, andere schrijfster en geen lidwoord 😉 Eigenlijk maar goed ook, want dan heb ik nog een heerlijke nieuwe thriller om te lezen!

Inhoud
Wanneer enkele tienermeisjes vermist raken in de Great Western Tiers, gaan bij de bevolking van Limestone Creek direct alle alarmbellen af. Dertig jaar geleden verdwenen er ook vijf jonge meisjes rond de gevaarlijke kliffen en de legende van ‘de Hongerige Man’ wordt nog steeds verteld. De vondst van een van de meisjes onderaan de klif maakt de bezorgdheid alleen maar groter, want waarom is het meisje blootsvoets en staan haar schoenen – met de veters keurig gestrikt – vlak bij de rand?

Rechercheur Con Badenhorst onderzoekt de zaak. Als outsider komt hij terecht in een omgeving vol corruptie, politieke spelletjes en gespannen relaties. Jordan Murphy, de vader van een van de vermiste meisjes, is hoofdverdachte in de zaak. Maar ook alle andere inwoners hebben zo hun geheimen, en de waarheid wordt vaak verdraaid. Bestaat ‘de Hongerige Man’ echt of loopt er een moordenaar in Limestone Creek rond?

De vermiste meisjes is een thriller, uitgegeven door HarperCollins en het is het eerste boek van de Australische auteur Kyle Perry. Het boek is uitgegeven als paperback van 430 pagina’s. Ik ben er gisteren in begonnen en het leest als een trein. Leuk dat het zich in Australië afspeelt en goed te merken dat de schrijver werkzaam is op middelbare scholen want hij kan zich goed verplaatsen in de wereld van de leerlingen. Ik vermoed dat ik dit boek in enkele dagen uit zal hebben en al uit ga kijken naar het volgende boek van Kyle Perry!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share