Maak zelf de Efteling-lekkernijen uit Symbolica met Polles Taartenboek

Wanneer je de nieuwe attractie Symbolica al eens hebt bezocht in De Efteling, zul je de feestzaal met de overvolle tafels vast gezien hebben. Het ziet er allemaal prachtig uit. Hoe leuk is het dat er nu een bakboek is met recepten uit De Efteling!!

Informatie
In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica staat in de feestzaal van het Paleis der Fantasie een enorme tafel vol taarten, koeken en andere lekkernijen. Al dat heerlijks kun je nu thuis maken!Bekijk op bol.com

Polles Taartenboek bevat 35 recepten voor taarten, (cup) cakejes, koeken en traktaties. Het zijn toegankelijke recepten om samen met je kind te maken, maar ook voor de enthousiaste hobbytaartdecorateur. Inclusief een waar meesterstuk waarmee de gevorderde thuisbakker zich helemaal kan uitleven.

Er is tevens aandacht voor glutenvrij, suikervrij en lactosevrij bakken. Wat drink je bij al dat lekkers: in het boek vind je ook een hoofdstukje met feestelijke drankjes, gebrouwen door grootmagister Almar.

Mening
Efteling en uitgeverij Spectrum leveren weer eens topkwaliteit. Dit Efteling kookboek / bakboek is echt prachtig: haalbare recepten, prima afbeeldingen en een echte Efteling-waardige vormgeving.

Wanneer je de rijkelijk versierde feesttafel in Symbolica een beetje kent, zul je veel van de creaties terugkennen in dit Efteling taartenboek. En hier zie je ook de sprookjesachtige namen van al dat lekkers!

Mijn dochter en ik zijn allebij Efteling-fan en zullen nog vaak met Polles Taartenboek aan de slag gaan. Aanrader!

Polles Taartenboek – Efteling
Paperback, 96 pagina’s, uitgeverij Spectrum
Bestel dit boek hier >>>>

Nog meer Efteling-kookboek-plezier? Lees dan onderstaande recensie:

Polles Pannenkoeken-boek: Efteling-recepten [recensie]

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share