Bas Muijs wordt voor de eerste keer vader

Bas Muijs is bij het grote publiek bekend geworden door een rol in de Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden, maar ook na die tijd heeft hij als acteur zijn sporen verdiend, onder andere door een rol in de films van “Snuf de Hond” en “Als je verliefd wordt”. Ook heeft hij verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd.

In januari 2015 verwachten hij en zijn vriendin Sabine hun eerste kindje. Er is nog niet bekend gemaakt of het een meisje of een jongetje wordt.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.