Hugo Frosch Knuffelkruik [recensie]

Nieuw van Hugo Frosch: warmwaterkruik voor kinderen, van zachte fleece. Wat zijn ze schattig, zacht en lekker warm, de nieuwe kinderkruiken van Hugo Frosch. Een echte knuffelkruik in de vorm van een uil, kikker, eend, hond of lammetje. Heerlijk om tegen je aan te drukken en ermee in slaap te dommelen. Wanneer je de kruik vult met warm water wordt deze lekker zacht.

 

De warmwaterkruiken van Hugo Frosch hebben een kinderveilige sluiting. Ze staan synoniem voor made in Germany kwaliteit en kennen een zeer lange levensduur. De dierenhoes bevat aan de binnenkant een eco-warmwaterfles die volledig vrij is van PVC en plastic. De kruik is geurvrij en op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Bovendien bestaan de kruiken voor 80% uit biologische gerecyclede grondstoffen. Ze zijn gemaakt onder zeer strenge veiligheidscontroles en hebben twee jaar garantie.

Recensie
Het lievelingsdier van mijn jongste zoon is een schaap, dus ondanks dat de andere kruiken van Hugo Frosch er ook leuk uitzien, koos ik voor “lammetje“. Een kruik wordt uiteraard meestal aangeschaft / gebruikt wanneer er een pasgeboren kindje is wat nog niet helemaal zelf goed op temperatuur kan blijven, maar ook voor wat oudere kinderen is een kruik heerlijk. Mits deze veilig is natuurlijk, en dat is deze kruik!

Dit is eigenlijk meer een knuffelkussen dan een kruik, met als grote voordeel dat deze ook nog warm is! We hebben hem meteen getest, met heet water uit de kraan, en zelfs dan is de kruik lekker warm en blijft hij dat een hele tijd. De kruik zelf is geheel van kunststof, dus geen metalen onderdelen te té heet worden. De dop sluit prima af en de kruik past volledig in het schaapje door de overlappende sluiting met klittenband aan de achterkant.

Dus… voor koude voetjes, of om de eerste kou uit het bed te halen is dit een prima kruik. Voor buikpijn, of gewoon wanneer je kindje verdrietig is, is het een troostvolle knuffel. Warmte troost natuurlijk, en de knuffel zelf helpt vast ook! Er zitten oortjes aan waar je kindje aan kan friemelen, ook prima! Kortom: aanrader.

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share