SES creative Glitter armbanden [recensie]

Welk meisje is nu niet dol op zelfgemaakte sieraden? Met deze schitterende SES Creative-set kun je nu je eigen roze armbanden maken! Met glitterdraden van gaas en chenille ontwerp je helemaal zelf de mooiste armbanden. Je kunt het gaasdraad en de chenille op allerlei verschillende manier gebruiken. Draaien, vlechten, knopen… probeer het maar! Mix en match de verschillende kleuren en kralen, voeg bedeltjes toe en steel de show!

Recensie
Hoe maak je (de meeste) meisjes blij? Door samen aan de slag te gaan met SES creative glitter armbanden! Alleen het doosje al ziet er helemaal ‘girly’ uit.

Bij het bekijken van de inhoud word mijn 5 jaar oude dochter helemaal blij. De glitters komen ons tegemoet! In deze set vinden we 3 verschillende kleuren gaas en pijpenragers in 4 kleuren, diverse kraaltjes, 3 bedeltjes en een stickervelletje met prinsessen- en hartjesstickers om op de bedeltjes te plakken. Gelukkig zit er ook nog een gebruiksaanwijzing bij.

Met SES creative glitter armbanden kun je op verschillende manieren armbandjes maken. Volgens de gebruiksaanwijzing kun je de pijpenrager door het holle gaas rijgen. Dit blijkt in werkelijkheid nog een hele klus te zijn. Daarna kun je er kraaltjes omheen doen, maar ook dat gaat vrij lastig. We proberen een ander voorbeeld, waarbij we 2 draden om elkaar heen draaien en er een bedeltje aan vast maken. Tot onze beider frustratie, gaat ook dit niet zo goed.

We besluiten niet meer naar het voorbeeld te kijken en onze eigen fantasie te gebruiken. Nu word het leuker! Uiteindelijk zijn we heerlijk bezig en ontstaan er best leuke armbandjes. Daardoor verdwijnt de teleurstelling die er eerst wel was.

De maker van SES creative glitter armbanden hebben een prachtig product bedacht, maar helaas blijken de voorbeelden die er bij zitten niet goed uitvoerbaar. Dat neemt echter niet weg dat er met de inhoud toch andere leuke armbandjes kunnen worden gemaakt.
Ses creative heeft ook nog een setje om klittenband armbandjes te maken ontwikkeld, de recensie van Charlotte lees je hier.

Deze SES set bestel je hier >>>>

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …