Dot Pot is een 3 in 1 potje

dot pot 3-in-1Zindelijkheidstraining. Ook jouw kind moet hier er een keer aan beginnen. Het is vaak weer een mijlpaal in de ontwikkeling van je kind; iets waarop jullie straks beiden trots kunnen zijn. Er zijn verschillende potjes, maar Dot Pot is hiervan wel dé echte aanrader!

potjeVeranderen naar wens
De Dot Pot is niet alleen een potje, maar ook een wc-verkleiner en een opstapje in één! De Dot Pot bestaat uit 3 losse onderdelen die je heel makkelijk in en uit elkaar haalt. Hiermee kan je de Dot Pot continu veranderen naar de wensen op dat moment. Compleet om mee te beginnen als potje, de wc-trainer voor de kinderen die al op de grote WC durven en een handig opstapje om makkelijk op de WC te stappen. Of gebruik de opstapper in de badkamer voor handen wassen en tanden poetsen!

dot pot wc-verkleinerVernuftig design
De Dot Pot zich er geweldig uit. Belangrijk, aangezien een plaspotje vaak uren in de woonkamer staat. Door een vernuftig design is hij mooi om te zien, maar ook erg praktisch. Neem bijvoorbeeld het handige bakje waar daadwerkelijk de behoefte van je kind in beland. Hij is zo ontworpen dat ook spetters opgevangen worden. Het bakje is tegelijkertijd klein van formaat en erg makkelijk uit te nemen. Hierdoor is deze erg goed schoon te maken, wat natuurlijk nog belangrijker is. Je kindje zal namelijk veelvuldig zijn of haar Dot-Pot gaan gebruiken!

Met een Dot Pot is huis ben je gelijk klaar om je kind uit de luiers te krijgen. Je kind kan hiermee jarenlang hygiënisch en makkelijk naar het toilet. De Dot Pot heeft ook net de Red Dot Design Award 2010 gewonnen. Een echte aanrader dus! Kijk voor meer informatie op Oogappel.nl.

dot-pot

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Baby Alive – Plas & Dans Baby [review]

Ieder jaar ben ik weer verbaasd over hoe klassiek speelgoed steeds verder doorontwikkeld wordt door …

Share
Share