Kinderen voor Kinderen doe-middagen: Feest!

Screenshot 2015-02-11 at 15.06.12Als je lekker wilt meezingen en –swingen met de hits van Kinderen voor Kinderen is deze Doe-middag écht iets voor jou, je vrienden en je hele familie. Samen met een coach volg je een route vol zang en dans, decors schilderen en muziek maken. Je kunt workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kids van het bekendste kinderkoor van Nederland. En… ze zijn op zoek naar nieuw talent!

Ook krijg je een spetterend optreden te zien van het Koor, geregisseerd door Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Misschien mag jij ook wel meedoen in deze show! Het thema van deze middag is Feest!, net als de titel van de 35e cd van Kinderen voor Kinderen met onder andere de titelsong van Manon Sikkel, geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis.

Er zijn verschillende doe-middagen:
22 maart – Theater Gooiland Hilversum
29 maart – Schouwburg Arnhem
12 april – Theater Castellum Alphen a/d Rijn
19 april – Theater De Nieuwe Kolk Assen

Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Prijs: € 19,00 voor kinderen en volwassenen
Leeftijd: kinderen vanaf 5-6 jaar

Kinderen zonder volwassen begeleiding mogen niet naar binnen, volwassenen zonder kinderen ook niet. De ouders/begeleiders mogen ook meedoen aan de workshops en moeten dus ook een kaartje kopen. Voor meer informatie zie www.kinderenvoorkinderen.nl.

Screenshot 2015-02-11 at 15.07.24

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share