Het verborgen land 1 – De strijd om de magische wens

Het verborgen land 1 – De strijd om de magische wens is het eerste boek in een hopelijk lange reeks van boeken in de serie The Land of Stories, geschreven door Chris Colfer. In de originele taal (Engels) zijn er 6 delen van The Land of Stories uitgegeven. Hopelijk worden ze allemaal vertaald!

Chris Colfer

Wanneer je denkt… Chris Colfer? Waar ken ik die naam van? Dan is het antwoord niet zo eenvoudig gegeven. Deze man is enorm veelzijdig en creatief. Behalve schrijver (hij is al begonnen met The Land of Stories schrijven op de basisschool!) is hij producer, zanger en acteur. En daar ken je hem waarschijnlijk van: hij speelde Kurt Hummel in de serie Glee.

Waar gaat Het verborgen land 1 – De strijd om de magische wens over?

De tweeling Alexandra en Koen kunnen niet méér van elkaar verschillen. Alexandra heeft overal een antwoord op en Koen gebruikt de schooltijd liever om een beetje bij te slapen. Als ze een oud sprookjesboek krijgen van hun oma, verandert alles. Ze vallen door het boek en belanden in een bizarre sprookjeswereld. Zo struikelen ze het Koninkrijk van Roodkapje in en komen ze terecht voor het enorme paleis van Assepoester.

Om uit deze parallelle wereld weg te komen moeten ze voorwerpen verzamelen. En dat zijn niet de makkelijkste: het haar van Rapunzel, het glazen muiltje van Assepoester en nog veel meer. Een bloedspannende tocht door koninkrijken en donkere bossen volgt. Helaas zijn ze niet de enige met deze missie. In de verte een zwarte schim, een flits in een spiegel. De boze stiefmoeder van Sneeuwwitje is onderweg.

Algemene informatie

Het verborgen land 1 – De strijd om de magische wens is uitgegeven door Fontaine Uitgevers als hardcover van 424 pagina’ s. Bekijk/bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Made by Koffietijd – gerechten en recepten

Ik kijk zelden naar Koffietijd omdat het voor mij helaas op een onmogelijke tijd uitgezonden …

Share
Share