Dit najaar in de bioscoop: Razend

Vanaf 12 oktober zal in bioscopen in heel Nederland de film Razend te zien. Dit is al weer het 5e boek van schrijfster Carry Slee dat verfilmd wordt. Maar dat kan ook haast niet anders. Het boek was natuurlijk een bestseller!

De opnames van deze film zijn inmiddels alweer enige tijd achter de rug. Momenteel wordt hard gewerkt aan de postproductie. De film is nog niet af en dus nog niet gescreend, maar naar verwachting zal de film voor kinderen van 9 jaar en ouder zijn. Hier zijn de eerste filmbeelden.

Het verhaal
Sven (15) wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op Youtube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm.  Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis af en toe een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden, maar als het te erg wordt duikt hij bij zijn oma onder. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn, die zo haar eigen problemen heeft, denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader zulke lossen handen heeft.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …