Elmo en Arjan uit Sesamstraat verrassen kinderen op Schiphol

Lachende kinderen op Schiphol door de grapjes makende Elmo uit Sesamstraat. Het is een bijzondere gebeurtenis dat de kleine, roodharige Elmo uit de wereldberoemde Sesamstraat stapt en erop uit trekt.

Wees lief voor elkaar / Spread The Kindness 
Elmo is op Schiphol voor de wereldwijde social media campagne “Wees lief voor elkaar”. Elmo spoort iedereen aan om ook online lief te zijn voor elkaar door een grapje te posten en vrienden uitnodigen hetzelfde te doen met #verteleengrapje. Elmo en Arjan brachten een bezoek aan Schiphol om de kindjes te verrassen en de nodige grappen uit te wisselen.

#verteleengrapje / #ShareTheLaughter
In andere landen, onder andere de V.S., is de social media campagne gestart onder de noemer Spread Kindness, #ShareTheLaughter.

Sesame Workshop
Sesamstraat is een plek waar kinderen slim, sterk, en vooral sociaal kunnen opgroeien. En dat is ook de missie van Sesame Workshop, de educatieve non-profit organisatie achter Sesamstraat en de initiatiefnemer van de campagne.

[Foto’s: Schiphol Group]

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Voor jezelf opkomen – Familieklas #1 [persoonlijk verhaal]

Dacht ik met Syrah eindelijk lekker in een relatief rustig vaarwater te zitten en even …

Share
Share