Even voorstellen: Trotse Moeder Shirley

even-voorstellen-trotse-moeders-shirley-1Op onze oproep aan zwangeren en meerlingmoeders om zich te melden wanneer ze het leuk vinden om hun persoonlijke verhalen te delen op TrotseMoeders.nl kwamen een heleboel enthousiaste reacties binnen. Een aantal moeders heeft inmiddels al een eerste blog geschreven, maar voor die gepubliceerd gaan worden, gaan we ze eerst voorstellen. Hier is het de beurt aan Trotse Moeder Shirley. Ze stelt zichzelf kort voor:

Chaoot, druktemaker, enthousiasteling en levensgenieter. Moeder, 37 jaar (maar voelt zich nog 23!) van een 9 jarige tweeling . Jongen Sem, meisje Bo. Op dit moment een Lat-relatie.

We hebben een chocolade bruine labrador, Bailey, die ADHD heeft. En een hamster die ondanks alle duikelingen en ritjes op Baileys rug de respectabele leeftijd van 3 jaar heeft bereikt.

Ik geef jullie graag een kijkje in de keuken van huize de Kraaij. Soms hysterisch grappig, soms keiharde realiteit. Lees en Lach!

even-voorstellen-trotse-moeders-shirley

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe vind je een unieke beker?

Koffie meenemen voor onderweg in een koffiebeker is voor veel mensen de ideale oplossing om …

Share
Share