Philips Wake-Up Light we(r)kt!

Het klinkt als een droom, wakker worden als een echt ochtendmens! Niet met slaap in je ogen het ontbijt klaarmaken en grommen wanneer de kinderen zich iets te luid vermaken. Philips voerde een online experiment uit met de Philips Wake-Up Light. Philips wilde namelijk met dit experiment aantonen, dat je met behulp van de Wake-Up Light prettiger en beter wakker wordt dan met andere wekmethoden. Een nuttig experiment wanneer je je bedenkt, dat een op de tien mensen last heeft van een ochtendhumeur.

De resultaten zijn opzienbarend:

  • 94% van de deelnemers geeft aan dat ze ’s ochtends veel gemakkelijker hun bed uit komen
  • 95% zegt dat de Philips Wake-Up Light een positieve invloed heeft op hun ochtendhumeur
  • Nog eens 95% geeft te kennen dat men door de Philips Wake-Up Light het gevoel heeft echt wakker te zijn en de dag met energie beginnen

Challenge
Philips startte half september de Philips Wake-up Challenge. Zij gingen hiervoor in Europa op zoek naar de grootste ochtendhumeur uitdagingen. De deelnemers konden via een speciale iPhone app hun vooruitgang laten zien. Door middel van mini-games werden alertheid, humeur en “het uit bed komen” getest.

Licht activeert
Het is bekend dat licht een positieve invloed heeft op het menselijk lichaam. Het werkt activerend. De Wake-Up Light simuleert een echte zonsopgang. Door middel van het prettige licht kunnen mensen rustig wakker worden. Dit is veel aangenamer dan wakker schrikken van het snerpende geluid van een wekker. Daar wordt iedereen chagrijnig van, toch?

  • De Philips Wake-Up applicatie voor iPhone is beschikbaar als gratis download in de Apple Store. Om te zien hoe het de deelnemers verging tijdens de Wake-up Challenge, zijn twee mini-documentaires gemaakt over Iris en Wernke door de bekroonde regisseur Stian Smestad.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Presentatie van PSV: Het ultieme fanboek aan Mark van Bommel [verslag]

Vol goede spanning reden we woensdag naar Eindhoven. Op weg naar de uitreiking van hét …

Share
Share