My Studio Girl – Bea en Bella naaiset [recensie]

My Studio girl bea en bellaMet My Studio Girl beleven kinderen samen met hun ouders de eerste naai-stapjes. De handleidingen zijn zodanig eenvoudig uitgelegd dat het mogelijk wordt om samen met het kind deze leuke creaties te maken. Stap voor stap creëren ouders samen met hun kind hun liefste huisgenootjes.

My Studio Girl heeft allerlei verschillende naaipakketten, waarvan de verschillende series beestjes in blik er slechts één van zijn.

Recensie
Mijn dochter van 8 jaar gaat aan de slag met het Bea en Bella naaipakket van My Studio Girl. Het knutselpakket bestaat uit 13 onderdelen: een vilten voor- en achterkant van een moeder konijn en een kind konijntje, twee naalden, vulling, twee lange draden een huisjesblik waar de konijntjes straks in kunnen wonen en stickervelletjes om het blik van binnen te versieren. Er zit ook nog een uitgebreide handleiding bij met uitleg van verschillende naaisteken.

my studio girl bea en bella 1 my studio girl bea en bella 2

Het pakket wijst zich eigenlijk vanzelf. De vilten voor- en achterkantjes zijn al voor geperforeerd dus mijn dochter kan gelijk aan de slag. Ze heeft alleen een klein beetje hulp nodig bij het knopen aan het begin en bij het afwerken van het poppetje. Ze is dan ook super trots op zichzelf dat ze dit gewoon helemaal zelf kan.

Na het naaien van het kleine poppetje is haar interesse wel weg. Alle materialen en het konijntje dat al af is, stopt ze allemaal in het blikje. Handig! Een paar dagen later pakt ze het weer en gaat ze aan de slag met de moeder pop. Ook deze kan ze vrijwel helemaal zelf. Er is ruim voldoende vulmateriaal aanwezig. Ook met twee naalden en de lange draden heb je ruim voldoende in het pakket zitten om deze twee poppetjes te naaien en vullen. Het overbodige materiaal heeft mijn dochter in de knutseldoos gestopt met de uitspraak dat ze zeker meer wil gaan naaien. Wie weet…

my studio girl bea en bella 3

Het pakket is bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder. Mijn dochter van 8 jaar kan heerlijk zelf hiermee aan de slag. Mijn jongere dochter van 6 jaar zou nog wat meer hulp nodig hebben, maar ook dat is echt nog te overzien. Kinderen kunnen hier echt zelf mee aan de slag. Voor mijn dochter van 10 jaar is het wel een beetje erg makkelijk. Dit naaipakket is echt het leukste voor meisjes van 6 jaar tot 8 jaar. En een leuke manier om kinderen creatief bezig te krijgen. Maar het allerleukste aan dit pakket is het blikje. Hierdoor blijft het iets waarmee kinderen blijven spelen. Het is hierdoor echt een bewaarsetje waarvan de knutsel niet zomaar ergens rondslingert. Leuk!

Dit Studio Girl naaipakket (Bea en Bella) bestel je hier >>>>

Voor andere My Studio Girl knutselpakketten, klik hier >>>>

Share

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share