Lachen en gieren met het Poepspel

poepspelHet poepspel is een spel waarbij iedereen windt! Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd!

poepspel 3Recensie
Bij de aanblik van dit spel schieten we al in de lach. Het poepspel. Het plaatje schets een gezin met allemaal drolletjes op hun hoofd. O jee, dat belooft wat… En ja hoor, bij het openen van de doos zie je gelijk de 5 drolletjes met elastieken eraan. Mijn dochter van 10 jaar komt niet meer bij van het lachen. Ha, ikzelf ben nu ook aan het gniffelen voordat we aan het spelen zijn. Dat belooft veel goeds!

poepspel 2Het poepspel is eigenlijk een eenvoudig spel voor kinderen van 6 jaar en ouder. Een spel dat je met het hele gezin kunt doen, met z’n tweetjes, maar dat je zoon of dochter ook prima met een vriendje of vriendinnetje zelf kan spelen. Het komt er eigenlijk op neer dat je jouw eigen speelkaarten op de juiste volgorde moet leggen.

Je hebt verschillende kaartjes: naar de WC gaan, poepen, WC papier en handen wassen en die moeten dus op dezelfde volgorde leggen. Wie zijn of haar kaartjes als eerste in het goede rijtje heeft gelegd, drukt op het – hoe toepasselijk – het scheetkussen. poepspel 4Wie dan de meeste kaartjes in zijn of haar handen heeft, heeft die ronde verloren en moet verder spelen met een drol op zijn of haar hoofd.

Zo eenvoudig dat het klinkt, zo is het eigenlijk ook. Het is spel is daardoor echt goed te doen met alleen kinderen. De lol is vooral het onderwerp en de drollen op je hoofd. Dat slaat aan als een gek en het is echt lachen, gieren en brullen met dit spel. Het is een spelletje dat niet te lang duurt waardoor je dit spel ook goed even tussendoor kunt doen. Zo vlak voor het eten bijvoorbeeld.

Het poepspel is een leuk en vooral hilarisch spel. Het is een spel dat vooral bij de kinderen zelf erg aanslaat. Lachen gegarandeerd!

Het poepspel van Identity Games kun  je hier bekijken / bestellen >>>>

Share

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share