Kinepolis Annie M.G. Schmidt Kids Weekend

Jip en Janneke, Beertje Pippeloentje, Wiplala…. wie is er niet mee opgegroeid en wie heeft niet zijn of haar eigen kinderen voorgelezen uit de vele boeken die Annie M.G. Schmidt geschreven heeft? Ze zijn met recht klassiekers te noemen. Een groot aantal boeken zijn verfilmd en ter gelegenheid van de Annie M.G. Schmidt dag (20 mei, de verjaardag van de schrijfster) creëert Kinepolis een weekend lang de gelegenheid om 6 verfilmingen te gaan bekijken.

Superleuk dus om met het hele gezin naar toe te gaan. En misschien mogen grootouders ook wel mee! Kinepolis heeft er een Kidsweekend van gemaakt: het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend en dat betekent dat je voor de reguliere prijs van een kaartje voorafgaand aan de film een uur lang kunt genieten van allerlei kindervermaak. Extra gezellig! Wil je weten wat een Kidsweekend inhoudt? Lees dan <hier> het verslag van Trotse Moeder Albertine die een Kidsweekend heeft meegemaakt.

Hieronder de informatie van Kinepolis:
Voor ouders een feest der herkenning en een tikkeltje jeugdsentiment, voor kinderen is het een weekend om van prachtige verhalen te genieten. Op diverse tijden zijn Puk van de Petteflet, Ja Zuster Nee Zuster, Minoes, Abeltje, Wiplala, en Dikkertje Dap te zien in Kinepolis bioscopen door het hele land. Na afloop van de film ontvangen de jonge filmfans een presentje.

Kinderactiviteiten
Naast de heerlijke familiefilms zijn er ook leuke kinderactiviteiten in de bioscoop. Zo kunnen de kinderen kleuren en spelletjes spelen in de thema’s van de films. In sommige bioscopen staat zelfs een springkussen. Koop nu je kaarten voor de beste plaatsen!

Praktische info Kinepolis Annie M.G. Schmidt Kids Weekend

  • 19 en 20 mei 2018
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Keuze uit: Puk van de Petteflet, Ja Zuster Nee Zuster, Minoes, Abeltje, Wiplala, en Dikkertje Dap
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Bestel ze hier!
  • Te zien in Kinepolis Almere, Breda, Dordrecht, Hoofddorp, Jaarbeurs (Utrecht), Huizen, Zoetermeer, Enschede en Groningen.
  • In Rotterdam (Cinerama) is elke week een andere boekverfilming te zien.

Klik hier voor alle informatie, zoals over tijden >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share