De tweeling aan de slag met de Cadeaumachine van Sinterklaas

Vorig jaar maakte mijn tweeling nog gezamenlijk een sinterklaas-verlanglijstje. Dit jaar wilden ze allebei een eigen lijstje maken. Dat kan, natuurlijk! Het kan zelfs op een hele leuke manier: via de Sints Cadeaumachine.

Eerst was mijn dochter aan de beurt om haar naam, leeftijd en voorkeuren op te geven. Vervolgens ging ze aan de slag. Er komen, op basis van leeftijd en interessegebieden, allerlei items voorbij die je kunt bekijken en vervolgens al dan niet op je verlanglijstje kunt zetten. Tussendoor hoor je (de echte!) sinterklaas commentaar geven. “Dat zou sint ook wel willen hebben” en “zo, dàt is leuk!”.

Erg grappig, ook voor mij als Trotse Moeder (die het niet kan laten om ook commentaar te leveren…. “dat heb je toch al?”, “lijkt je dat niet leuk?”, “dat is volgens mij een heel leuk spelletje!”). Dochterlief liet me na 5 minuten al weten dat ze het heus wel zelf kon (en gelijk heeft ze!) en na bijna een half uur was ze klaar. Nog een keer het hele lijstje nalopen en dingen eraf halen die ze bij nader inzien toch niet wilde vragen en er bleven 36 items over.

Toen mocht mijn jongste zoon. Hij was beduidend sneller klaar dan zijn tweelingzus, maar had uiteindelijk wel 118 items!! Ik vroeg voorzichtig of hij misschien niet nog een keer kritisch naar het lijstje wilde kijken, maar volgens hem was het allemaal leuk en zou sinterklaas echt wel weten wat hij moet kiezen….

Klaar dus! En samen met het lijstje van mijn oudste zoon heb ik nu een goede indruk van wat de kinderen graag willen hebben. Altijd prettig voor wanneer sinterklaas onverhoopt mijn hulp nodig heeft 😉

Wanneer de lijstjes klaar zijn, kun je ze binnen je eigen bol-com account terugvinden onder “lijstjes”. Ook handig voor verjaardagen! Daar kun je ook zien wat de verschillende items kosten. De kinderen zien dat niet wanneer ze een lijstje aan het maken zijn. Wat ik zelf doe, is de items die mij leuk lijken voor de kinderen in mijn bol.com “winkelwagentje” zetten. Dan heb je meteen een indicatie van de totale kosten en kun je van daaruit een definitieve selectie maken.

Voor mij was het mooi om te zien dat de tweeling toch een groot aantal dezelfde dingen op hun verlanglijstje had staan en zelfs een aantal items die ook hun grote broer graag wil hebben. Fijn dat ze nu op een leeftijd zijn dat ze ook gezamenlijke cadeaus leuk vinden!

Zelf aan de slag met Sints Cadeaumachine? Klik hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …