De dot.box

Stijlvol en functioneel. Praktisch en ruimtebesparend. Dat is de dot.box!

Aanvankelijk was ik verrast door de bijzondere vormgeving van de opbergbox, die driehoekig van vorm is en twee opbergvakken herbergt. Ik moest even zoeken voordat ik doorhad hoe beide vakken open gaan, maar het bleek veel eenvoudiger te zijn dan ik dacht.

Het ene vak is bedoeld om de billendoekjes in te bewaren. Kantel je de box naar de andere zijde en doe je hem dan open, dan vind je daar een vak met een los inzetstuk waarin je diverse kleine accessoires kunt opbergen. Erg handig bijvoorbeeld voor de nagelknippertjes, nu dochterlief niet meer stil wil liggen op de commode en met haar grijpgrage handjes alles beetpakt en in haar mond steekt. Verder bewaar ik er de thermometer in, een minitube zinkzalf, een paar wattenstaafjes en wat zetpilletjes. Zo heb ik alles bij elkaar in één box en direct binnen handbereik.

De dot box is gemaakt van stevig, glad kunststof en is voorzien van slipvaste randen, die het geheel een leuk kleuraccentje geven. De hoeken zijn mooi afgerond en veroorzaken dus geen krassen op de commode. Dankzij het beveiligde sluitsysteem blijven alle spulletjes netjes in de box en raak je niets kwijt. De dot.box gaat jarenlang mee en wanneer je hem niet meer gebruikt voor de babyspulletjes, kun je er je eigen accessoires in opbergen.

Share

About Nathalie

brandt_np@hotmail.com'
Trotse Moeder van zoon (1998) en dochter (2011). Houdt van lezen, schrijven, wandelen en zwemmen. Speelt saxofoon en dwarsfluit in diverse (semi-professionele) orkesten.
Share
Share