Convoi exceptionnel

7 maanden zijn ze alweer, mijn tweeling. Regelmatig liggen ze samen op de grond. Een speelkleed eronder en spelen maar. Grote broer van 2 jaar speelt gezellig mee. Hun speelgoed is meestal leuker dan zijn eigen speelgoed.  Ook de broers van 10 en 8 jaar vinden het baby speelgoed toch wel interessant. Veelal zijn de grote broers met het speelgoed aan het spelen en kijkt ons duo toe. Overigens tot groot genoegen van de tweeling.

Ook als we in de kinderwagen op pad zijn kijken ze hun ogen uit. Elke gewillige voorbijganger krijgt een lach van oor tot oor van beide. Misschien heeft dat ook te maken dat de meeste mensen het niet kunnen laten om ons na te kijken. Soms lijken we wel een attractie! We worden nagewezen, aangestaard, besproken en aangesproken. De  kinderwagen heb ik dan ook omgedoopt tot convoi exceptionnel. Ik heb nog net geen transportbegeleiding nodig.

‘Zijn ze allemaal van u?’ was deze week de leukste vraag. Toen was ik alleen met de drie jongste op pad. De bijna dagelijkse opmerking volgde prompt: je zal het er wel druk mee hebben. Ik zet mijn beste glimlach op, want het is vast goed bedoelt. Nog even en dan gaan ze kruipen en lopen, dan zal ik het vast druk krijgen.

Share

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share