The Zelfs [recensie]

Screenshot 2014-07-22 at 22.07.24In het magische en geheime land van Zardenia wonen de bijzondere wezentjes de Zelfs. In hun betoverende tuin spelen de Zelfs met elkaar en hun haar. Geen enkele Zelf is hetzelfde; ze hebben allemaal hun eigen look en persoonlijkheid! De Zelfs worden geleverd met verschillende haaraccessoires, zoals extensions of een borsteltje, die niet alleen door jouw Zelf gedragen kunnen worden, maar ook door jezelf! Verzamel alle 54 speciale wezentjes en love your Zelf!

Recensie

Uiteraard was mijn dochter van 7 direct enthousiast toen ze haar eerst “Zelf” in de gaten kreeg: paars en dan nog met roze haar wat geborsteld kan worden, wat wil een meisje van die leeftijd nog meer 😉

Screenshot 2014-07-22 at 22.06.53“The Zelfs” zijn er in drie verschillende formaten (small, medium, large). Er zijn 36 verschillende “Zelfs” in de kleinste maat en 6 verschillende grote “Zelfs”. Van de medium “Zelf” zijn er 12 grappige wezentjes om te verzamelen. Wij kregen, zoals gemeld, een paars-roze ter recensie.

Bij iedere medium “Zelf” zit een geluksbedeltje, een borsteltje en drie haarklipjes. Vooral het borsteltje viel in de smaak bij mij dochter, die direct haar “Zelf” ging borstelen. En toen haar eigen haar en toen uiteraard ook mijn haar.

“The Zelf” is een leuk, klein popje wat er vriendelijk uitziet en wat makkelijk mee te nemen is in een tas om onderweg mee te spelen. Wanneer je dochter van verzamelen houdt is het natuurlijk helemaal leuk om er meerdere verschillende te hebben en er met vriendinnetjes mee te spelen. Er zijn ook speelsets te koop waarmee je nog uitgebreider met je “Zelfs” kunt spelen.

Screenshot 2014-07-22 at 22.07.09

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Disney Tsum Tsum, een nieuwe rage

Overgewaaid uit Japan, waar de Tsum Tsum via een game razend populair werden, zijn deze …