Bobbi MeMo-spel

bobbiNaast de succesvolle boeken over Bobbi is er nu ook het Bobbi MeMo-spelEen feest van herkenning! Het memospel bestaat uit 24 x 2 vrolijke kaartjes. 

Recensie:
Memory is een spelletje dat het altijd goed doet bij kinderen. Hoewel we het spel op zich al in huis hebben, is een andere variant natuurlijk altijd welkom. De schattige plaatjes van het beertje Bobbi zijn aandoenlijk en geven dit bekende spel een geheel eigen sfeer mee. Kindjes die de boekjes van Bobbi kennen, zullen de illustraties van Monica Maas direct herkennen.

bobbi memo (2)Het spel bestaat uit 48 kaarten, in totaal dus 24 setjes. De kaartjes zijn gemaakt van stevig karton, waardoor het makkelijk is voor kleine kinderen om de kaartjes zelf om te draaien. Bovendien blijft door het stevige materiaal de kaartjes ook langer mooi. De prenten op de kaartjes zijn aandoenlijk. De illustraties zijn gemaakt in zachte pasteltinten. Alle tekeningen zijn omringd met een mooi gekleurd kader.

Sommige kleurtjes lijken op elkaar, maar doordat de plaatjes verschillen kun je toch duidelijk het verschil zien tussen de kaartjes. Uiteraard kun je bij jongere kinderen het Bobbi MeMo-spel spelen met wat minder kaartjes. bobbi memoOok lenen de illustraties zich er goed voor om te bespreken wat het beertje aan het doen is.

Bobbi MeMo Spel – Monica Maas
24 setjes, uitgeverij Kluitman
Bestel het Bobbi MeMo-spel hier >>>> 

 

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …