The Christmas Show 2017 – gezelligheid voor het hele gezin!

Wanneer je nog een prachtig uitje zoekt om in de Kerstsfeer te kopen, denk dan eens aan The Christmas Show 2017. Eén groot feest, met een indrukwekkende sterrencast. Dit jaar is The Christmas Show op 23 en 24 december in de ZiggoDome in Amsterdam. Dit jaar kun je genieten van een moderne versie van de klassieker “A Christmas Carol”, met veel kersthits.

Stel je voor: jullie in je mooie feestkleding kijken naar een visueel spectakel met o.a. Danny de Munk, Yolanthe, Buddy Vedder, Martijn Fischer, Glennis Grace en Victor Mids (als geest…)

www.williamrutten.nl

Meer informatie en kaarten vind je hier >>>>

A Christmas Carol
Na twee uitverkochte edities, is ook komende Kerst de familievoorstelling The Christmas Show te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens is Justin Scrooge in de Ziggo Dome: een verwende popster die enkel oog heeft voor zijn carrière. Zélfs… met Kerst. Net als in 2015 en 2016 barst ook deze editie van The Christmas Show van de spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits.

www.williamrutten.nl

Cast
Justin Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, verplicht zijn crew met Kerst te werken. Ook zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht. Yolanthe maakt hiermee haar comeback als actrice. Neef Fred (Danny de Munk) moet als rasechte Amsterdammer niks hebben van de showbizz en grote ego’s. Danseres Emily (Holly Mae Brood) is de ex-vriendin van Justin en is erg teleurgesteld in de liefde. Namens producent RTL en presenting partner de Nationale Postcode Loterij, zijn Carlo Boszhard en Maurice Wijnen verantwoordelijk voor het concept en tekent David Grifhorst voor de regie en het decorontwerp.

Foto: Roy Beusker

Verhaal
Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen (Glennis Grace), De Geest van Nu (Martijn Fischer) en De Geest van Straks, gespeeld door special guest Victor Mids, bekend van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’. Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, blijkt als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas…..

Meer informatie en kaarten vind je hier >>>>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première eerste hulp bij Kerst

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst is dit hét moment om …

Share
Share