Hondenwasstraat van Woezel en Pip

Woezel en Pip, de twee allerliefste hondjes van de wereld, zullen nu nooit meer vies zijn: ze hebben namelijk een eigen hondenwasstraat. Op 11 mei opende Babette van Veen de eerste Woezel en Pip hondenwasstraat van de wereld. Dit deed ze samen met DJ, de Briard van Guusje en de hond waarop het karakter Woezel geïnspireerd is. De opening vond plaats bij het dierencentrum Avonturia in Den Haag, tevens de geboortestad van Woezel en Pip.

De hondenwasstraat is al vijf jaar bekend over heel de wereld en verovert nu ook Nederland. Het voordeel van de wasstraat is dat het wassen van de hond niet meer thuis in de badkuip of in de tuin hoeft te gebeuren. Daarnaast verbruikt een consument gemiddeld 200 liter water bij het thuis wassen van de hond. Dat is verleden tijd door de komst van de hondenwasstraat. Het watergebruik ligt veel lager, gemiddeld namelijk 30 liter. De bakken waarin de hond staat zijn bovendien afgestemd op hun comfort en de hoogwaardige hondenshampoo zorgt ervoor dat de hond om de twee weken probleemloos gewassen kan worden.

Woezel & Pip, die eigenlijk niet zo van in bad gaan houden, waren direct gecharmeerd van dit product en hopen dat door hun bijdrage vele hondjes deze unieke ervaring mogen meemaken. De consument steunt door gebruik van de Woezel en Pip hondenwasstraat ook nog een goed doel: bij elke wasbeurt gaat er een deel van de opbrengst naar de Guusje Nederhorst Foundation, een organisatie die zich inzet voor de ‘vergeten kinderen van Nederland’. Kijk ook op www.guusjenederhorstfoundation.nl.

Digit Dog, de leverancier van de hondenwasstraat, brengt dit jaar naast de hondenwasstraat een complete lijn aan hondenaccessoires van Woezel en Pip op de markt (hondenkussens, hondenjasjes, riemen etc.)

Lees meer:
De beste manier om teken te verwijderen
Kinderen redden eerst hun huisdier bij brand
Dagboek van een wombat

Share

About Tabitha

atkooijman@live.nl'
Ik ben gelukkig getrouwd en trotse tante van een nichtje en neefje. Ook ben ik huisvrouw en dol op onze huisdieren. Ik vind het leuk om met taal en teksten bezig te zijn over diverse onderwerpen. Verder lees ik graag en houd ik van tekenen, schilderen, sieraden maken, speksteen bewerken en in de tuin bezig zijn.

Check Also

Muk

Mark Haayema heeft al verrassend veel boeken op zijn naam staan en echt heel verschillende. …

Share
Share