NIEUW op disney channel A.N.T. Farm

Vanaf 13 januari 2012 is de nieuwste serie A.N.T. Farm te zien op Disney Channel. Iedere vrijdag om 17.40 uur wordt deze nieuwe serie uitgezonden. In A.N.T. Farm ontmoeten we de 12-jarige Chyna Sparks die is toegelaten op een muziekopleiding voor getalenteerde muzikanten.  Een nieuwe Disney Channel-serie vol natuurtalenten.

De muziekopleiding waar Chyna voor is aangenomen heet Accelerated Natural Talent (ANT). Chyna en de andere ”ANTS” moeten zien te overleven in de hallen van de lokale middelbare school, waar zij het zwaar te verduren hebben als de jonge nieuwelingen die een paar klassen hebben overgeslagen. Ze laten zich niet uit het veld slaan en zijn helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Deze serie is nummer 1 van best bekeken premières in Engeland en zeer populair bij meiden.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wie is dat meisje Lizzy / Webby in Ducktales?

Vanaf zaterdagochtend 10 maart 2018 zijn de nieuwe afleveringen van Disney Ducktales (Woo-hoo) te zien …

Share
Share