Inzending van Milou voor de Fruittella Glamorous Winactie

Screenshot 2014-01-01 at 13.37.11Er komen nog steeds inzendingen binnen naar aanleiding van onze winactie “Win een Fruitella Glamorous Party voor jou en je prinses”.

MilouHier de inzending prinsesje Milou. Milou heeft heeft op ware grootte Caramella nagemaakt en haar moeder schrijft erbij: “Suikerzoete liedjes zingt deze Hekserige dame van Van Hoorne Produkties tussen spekjes, Caramel en al dat andere lekkere zoetigsssss en Milou zingt uit volle borst mee….dromend van ook ooit n plek als Caramella in zo’n super mooie jurk op het echte podium!!! Met een limousine, fotoshoots en fans…..(papa en Mama en broer Daan natuurlijk als grootste fans;)!!!!! En heerlijk verwend worden en handtekeningen uitdelen

milou-prinses

Ook meedoen met deze winactie ter gelegenheid van de Fruittella Glamorous Mix en een verwendag winnen voor jou en je dochter? Met onder andere een bezoek per limousine aan de musical Assepoester? Zet jouw prinsesje dan ook aan het werk, klik <hier> voor details over de actie. Meedoen kan nog tot 12 februari dus stuur je inzending tijdig in!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …