Nick Battle op Nickelodeon

Sinds afgelopen zondag is elke week Nick Battle te zien. In dit nieuwe programma gaan 5 kinderen de strijd aan met een bekende Nederlander. De BN’er probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zijn of haar goede doel en de kids proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te spelen voor een geweldige prijs.

Het spel
In Nick Battle krijgt de BN’er verschillende filmpjes van de vijf kinderen te zien, waarin ze iets geks, grappigs, spannends, ontroerends of sportiefs meemaken óf waarin een speciale wens wordt vervuld. Maar wie hoort er bij welk filmpje? En beschikt de BN’er over de juiste hoeveelheid mensenkennis om vragen over de kinderen te beantwoorden? De BN’er mag gedurende de show een aantal vragen stellen, waarbij de kinderen uiteraard zo weinig mogelijk informatie proberen weg te geven en hun beste pokerface opzetten. Als de sirene gaat is het ook opletten geblazen! Deze is een aantal keer gedurende de show te horen en op dat moment zal de ‘extra moeilijke benaderingsvraag’ worden gesteld. De score kan hiermee verdubbeld worden.

Lees meer:
Kinderen en hun helden
Max adventures als waterijsjes
Ouders verlangen terug naar nostalgische tekenfilms

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Nick Jr winterbios: Paw Patrol Mighty pups [verslag]

Daar zat ik dan, in de auto met vier stuiterende kinderen, op weg naar Amsterdam. …