Mijn eerste Van Dale luisterwoordenboek

Mijn eerste Van Dale luisterwoordenboek is een liedjes- en versjesboek en bevat een audio-cd met een selectie voorgelezen en op muziek gezette versjes uit Mijn eerste Van Dale. De versjes sluiten aan bij het dagelijks leven van peuters. De liedjes werken aanstekelijk en nodigen het kind uit om mee te zingen. De muziek en geluiden ondersteunen ook nog eens het spelenderwijs aanleren van een goede woordenschat.

Recensie
Een ontzettend vrolijk kijk en luisterboek. De liedjes en versjes zijn kort maar krachtig en door de mooie rijm, makkelijk te onthouden voor de kleinere kinderen. Ouderen kinderen kunnen in het boek de liedjes en versjes bijhouden en eventueel mee lezen en uiteraard mee zingen. De hele familie wordt er bij betrokken er zit namelijk gebruikerstips bij zodat je de liedjes ook kan toepassen in het dagelijks leven. Door het gebruik van verschillende muziekinstrumenten, krijg je een vrolijke melodie die het meezingen nog makkelijker maakt. De liedjes en versjes hebben betrekking op de dingen die je dagelijks meemaakt, zoals het opstaan, aankleden, boodschappen doen en tafel dekken. Maar ook de dieren worden niet vergeten. De illustraties zijn op een kinderlijke manier getekend en dus herkenbaar voor de kleintjes. Kortom een heel leerzaam boekje/cd dat uitnodigt om ook de andere delen te verzamelen.

Mijn eerste Van Dale luisterwoordenboek
Liedjes en versjes, 32 pagina’s, VBK Media
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

Lees ook:
Bumba wordt mobiel
De wereld van Sesamstraat
Schiet op de schat van Piet Piraat

Share

About Stella

info@tantetoos-kinderkadoos.nl'

Check Also

Dubbel! in de tuin [recensie]

Eerder recenseerden wij al ‘Dubbel! onder water’ uit dezelfde reeks als het boekje ‘Dubbel! in …

Share
Share