De Monsterdokter – de Beestachtige Bedreiging

Nieuw verschenen in juni 2021 vij uitgeverij Moon: het tweede Monsterdokter boek: De Monsterdokter – de Beestachtige Bedreiging. Geschreven door John Kelly, uitgegeven in een mooie hardcover editie met aantrekkelijke pagina’s vol met verschillende soorten letters voor woorden en zwart-wit afbeeldingen. Het boek telt 192 bladzijden en is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8.

Inhoud
Dit is een noodgeval! Er is een Schijn-Heilige gesignaleerd in Zwartegat. We hebben de monsterdokter nodig!

Deze Schijn-Heilige is buitengewoon gevaarlijk voor monsters. Het is een bolletje van afschuwelijk zacht dons met onschuldige ogen, een schattige neus en een hoog stemmetje. Lichamelijk contact met dit weerzinwekkende schepsel dient te allen tijde te worden voorkomen!

Appie is eens mens, een normaaltje, maar hij is ook monsterdokterstagiair… Dus onmiddellijk nadat hij dokter Annie v.d. Keuken-Trap over het wanhopige telefoontje heeft verteld, stappen ze in Constance de ambulance om de gevreesde inspecteur Schaarmans voor te zijn en het ‘afschuwelijke’ schepsel te redden, want ‘de monsterdokter redt alles!’

Wanneer je een indruk wilt krijgen van de humor en de verhaalstijl in dit boek, lees dan onze recensie van het eerste deel van De Monsterdokter:

De Monsterdokter – John Kelly

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De Monsterdokter – John Kelly

Ben jij… Een draak met maagproblemen? Een alien met een verkoudheid? Een yeti met een …

Share
Share