Naam van de dochter van Katie Price is bekend gemaakt

roze-muisjesBegin augustus 2014 is het vijfde kindje van het Britse fotomodel Katie Price (beter bekend als Jordan) geboren. De naam is destijds nog niet bekend gemaakt. Nu blijkt dat Katie en haar man, Kieran Hayler, moeite hadden om een definitieve keuze te maken uit de shortlist met namen die ze hadden.

Op die shortlist stonden, volgens een artikel in Now Magazine onder andere Duchess Kate en Duchess en eerdere opties waren volgens Now Magazine: Bambi, Ethel, Lady, Disney, Precious en Peggy.

De andere kinderen van Katie heten Harvey Price, Junior Savva Andreas Andre, Princess Tiaamii Crystal Esther Andre en Jett Riviera Hayler. Jett Riviera is haar jongste zoon, die ze ook samen met Kieran Hayler kreeg. De andere kinderen zijn van eerdere relaties.

Haar pasgeboren dochter heeft de afgelopen weken de tijdelijke naam “Bean” gekregen, een naam die ze al had toen ze nog in de buik van haar moeder zat. Maar vandaag heeft ze dan eindelijk haar definitieve naam gekregen en is bekend geworden dat ze als Bunny Hayler door het leven zal gaan.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …