Van wie is dat huis?

Van huis is dat HUIS?
Van wie is dat WAANZINNIG MOOIE NEST van gevouwen blaadjes?
Welk dier maakt een hut VAN STAMMETJES?
Hoe wordt een TERMIETENHEUVEL gebouwd?
Ieder dier heeft een ANDER PLEKJE om te wonen; weet jij welk huis van wie is?

Til het flapje op en… kijk je ogen uit!

Recensie
Wauw! Dat is mijn eerste reactie als ik door Van wie is dat huis? heen blader. Echt meesterlijk gemaakte foto’s van allerlei huisjes van diverse dieren. Sommige herken ik wel, maar sommige huisjes kan ik absoluut niet plaatsen. Sterker nog, sommige dieren in dit boek ken ik niet eens!

Het is een lust voor het oog en wanneer je het flapje van het huis optilt, zie je eveneens een schitterende foto van het dier dat er woont. Samen met de informatie over het huisje en het dier is het absoluut een supermooi en leerzaam boek. Niet alleen voor de kinderen, want ik denk dat menig ouder hier nog wat uit kan leren!

Van wie is dat huis? – Stéphane Frattini
Prentenboek, hardcover, 22 pagina’s, Gottmer Uitgevers Groep

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share