Cadeautips voor de kleine

Cadeautjes kopen voor kinderen is natuurlijk heerlijk wanneer je ziet hoe blij ze ermee zijn. Het kan echter lastig kiezen zijn in een tijd waarin er zo ontzettend veel op de markt is. Het is niet langer meer kiezen tussen een speelgoedauto en een barbiepop, maar er is ook veel speelgoed dat voor zowel jongens als meisjes leuk is. Geen idee wat jij voor je kleine moet kopen als cadeau? Lees dan verder voor wat inspiratie!

Cadeautips
Allereerst is houten speelgoed een absolute aanrader. Niet alleen omdat het leuk is, maar ook omdat het niet gemakkelijk kapot kan gaan. Bij houten speelgoed hoort van alles. Een puzzel, de een moeilijker dan de ander, of kies voor een mooi poppenhuis van hout. Vergeet natuurlijk niet de houten blokken waarmee echt van alles gebouwd kan worden. Houten speelgoed is verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De een kost nog geen tien euro, de ander al snel zeventig. Zo is er wat voor ieder budget.

9512Een andere optie is Lego friends. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Lego friends is verkrijgbaar in allerlei soorten. Het ene pakket is een supermarkt, het andere pakket een schoonheidssalon, maar er is echt nog veel meer dan dat. Is jouw dochter bijvoorbeeld gek van schoonheidsdingen? Dan is de schoonheidssalon misschien wel een leuk cadeau voor haar. Vergeet niet het pakket met alles voor een popster. Een groot podium en natuurlijk twee poppetjes die in dit geval dan de rocksterren zijn. Voor ieder kind is hier wel wat leuks te vinden.

Ten slotte is er nog iets dat voor meisjes geweldig is, namelijk een styling pop. Dit is een gezicht dat opgemaakt kan worden en ook met het haar kan wat worden gedaan. Bij de pop is al het een en ander inbegrepen zoals een borsteltje en wat elastiekjes waarmee het haar gedaan kan worden.

De bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar bij Lobbes.nl waar je terecht kunt voor het nieuwste speelgoed. Dankzij het grote aanbod zit er altijd wel iets tussen voor jouw kind en er is iets voor ieder budget te vinden.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share