Ben jij al fan van Sven?

sven kramerHeel Nederland staat achter Sven Kramer, dat kan haast niet missen. Want Nederlanders houden van schaatsen en van winnen. Je zou het haast niet denken, maar toch gaat het allemaal niet vanzelf en heeft hij je steun hard nodig.

Word je ook fan van Sven?
Ga naar svenergy.nl en wordt fan van Sven. Je maakt dan automatisch kans op een 6-daagse VIP-trip naar het schaatsen in Vancouver in 2010. Je vindt daar het laatste nieuws over Sven Kramer, zijn eigen bevindingen gedurende dit schaatsseizoen, filmpjes, zijn agenda en een countdown naar de Olympische Spelen in Vancouver.

De Svenergy-game
Wat je ook kan doen op svenergy.nl is de Svenergy-game. Het doel hiervan is om Sven Kramer zo snel mogelijk over de finish te krijgen. De score wordt niet alleen bepaald aan de hand van de ‘gereden’ tijd, maar ook door het aantal fans die op uw tribune zitten. Want hoe meer fans Sven aanmoedigen, hoe meer energie Sven hiervan krijgt. En de Svenfan die op 1 februari 2010 de beste tijd heeft neergezet, wint een tweepersoons VIP-arrangement naar het WK allround in Heerenveen op 20 maart 2010! Reden genoeg snel op Svenergy.nl te kijken!

Lees ook:
Schaatskampioen Sven Kramer ontbijt met kinderen
Applaus voor Olympische super moeders

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Is de schaatskoorts begonnen?

Een studentengrap, commercial of is de schaatskoorts dan eindelijk losgebarsten? Op het Leidseplein in Amsterdam …