NIEUW; Deel 3&4 van Uki op DVD

Uki is een animatiereeks voor kinderen van 1 tot 4 jaar. 52 Afleveringen lang nodigt Uki – een klein, schattig, geel wezentje – de kleinste kijkers uit om, samen met hem, de wereld te ontdekken. Uki leeft in een veilige en natuurlijke omgeving en slaapt in een zonnebloem. De natuur is zijn speeltuin. Elke aflevering komt overeen met een dag uit het leven van Uki. Hierin beleeft hij, onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan, telkens een ander avontuur met één van zijn vriendjes. Zo leert hij de wereld op een speelse manier kennen en ontdekt bijvoorbeeld dat bloemen water nodig hebben, verstoppertje spelen best moeilijk kan zijn, samenwerken oplossingen biedt en egeltjes ook best met een ballon kunnen spelen. De rustige muziek, heldere kleuren en leeftijdsgerichte verhaaltjes zijn afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters.  Afgelopen voorjaar kwamen de eerste twee DVD’s uit van Uki na vele verzoeken zijn dan nu ook eindelijk deel 3 en 4 op DVD te zien.

Inhoud DVD 3
In deze afleveringen leert Uki dat delen iedereen het gelukkigst maakt, een slapend Konijn wakker maken niet zo gemakkelijk is en sneeuw niet alleen koud is, maar ook heel leuk. Ook maken kinderen kennis met Uki’s nieuwste vriendje, Eekhoorn! Eekhoorn is een echte spring in ’t veld die bruist van energie. 

Inhoud DVD 4
In deze afleveringen leert Uki veel nieuwe dingen. Zo ziet Uki voor het eerst een regenboog, beleeft hij samen met Konijn en Egel pret in de sneeuw en leert hij hoelahoepen!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jacob, Mimmi en de pratende honden [trailer en informatie]

Vanaf 12 februari 2020 zal de animatiefilm Jacob, Mimmi en de pratende honden in Nederlandse …

Share
Share