Papierplezier en snelle spelletjes

Tussen de middag, bij de naschoolse opvang of als je na school thuiskomt, pak je dit boek en zoek je zelf een spelletje om te doen of knutselwerkje om te maken. De snelle papierknutsels en speelse spelletjes uit dit boek zijn speciaal voor als je niet zoveel tijd hebt.

Je mag de knutsels en spelletjes gewoon kopiëren, zodat je ze daarna nog eindeloos vaak kunt maken en spelen. Je kunt spelen met de dingen die je maakt, ze versieren of kleuren. Op elke bladzijde staat één spelletje of papierknutsel. Kopieër het vel en deel het uit, zodat je samen met je vrienden en vriendinnen kunt spelen.

In dit boek vind je eerst van alles om te maken, dan een heleboel om mee te spelen en tot slot een berg ideeën om te doen.

Recensie
Papierplezier en snelle spelletjes is bedoeld voor kinderen van 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. Het staat boordevol knutseltips, spelletjes en ideeën om te doen. Met dit boek in huis hoef je je niet meer te vervelen. Er staat voor ieder kind genoeg leuke dingen in om te doen of om te maken. Uiteraard ontbreken de oplossingen van de diverse puzzeltjes niet. Deze staan achterin het boek.

Zelf vind ik dit boek ideaal voor in de vakantie of bij slecht weer. Er staan tevens ook veel leuke dingen in om met bijvoorbeeld een verjaardag te maken. Denk hierbij aan een ‘duveltje in een doosje’ en ’tover met stroken’. Het is weer net even wat anders dan anders en toch heel erg leuk om te maken. Papierplezier en snelle spelletjes staat garant voor uren spel- en knutselplezier!

Wie Papierplezier en snelle spelletjes erg leuk vind, zal zeker ook de serie ‘Mooi gemaakt’ leuk vinden. Mooi gemaakt staat boordevol creatieve projecten en originele ideeën. Voor elke leeftijds-categorie tussen de 4 en 12 jaar is er een boek verschenen.

Papierplezier en snelle spelletjes – Jorna Go
Knutselboek, paperback, 112 pagina’s, Forte
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share