Totum Magnetica: maak je eigen magneten [recensie]

totum-magnetica-doos

Maak je eigen magneten! Nu kun je al jouw tekeningen ophangen, met magneten die je zelf hebt gemaakt! Zo vallen jouw tekeningen nooit meer van de koelkast af.

Recensie
Totum magnetica is een leuke set waarmee kinderen zelf een stuk of tien magneten kunnen maken. Magneten zijn natuurlijk hartstikke leuk voor jong en oud. Is het niet bijna magisch hoe je iets kunt laten plakken zonder plakband of gaatjes maken met punaises of spijkers? En… deze set is aangenaam geprijsd!

benodigdheden-totum-magneten
De Totum magneticaset is compleet en je hoeft geen andere dingen zelf toe te voegen om de magneten te kunnen maken. Je hebt alleen magneetfolie, stickers en transparante 3D-stickers nodig. Er is ook lijm bijgevoegd, maar die had mijn dochter eigenlijk niet nodig. Met de gebruiksaanwijzing kan je kind zelf aan de slag. De gebruiksaanwijzing is, doordat er geen woorden op staan maar er alleen met plaatjes wordt gewerkt, ook voor jonge kinderen geschikt.

De set is al geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, maar mijn jongste dochter van tien had ook veel plezier met dit knutselpakket. Ze was wel een beetje snel klaar …

totum-magneten-divers totum-magneten-monster-i-love

De Totum magnetica-magneten zijn vooral heel geschikt voor op koelkasten of magnetische prikborden. Maar ja, waar laat je het eindresultaat als je een inbouwkoelkast hebt waar die magneten niet op blijven kleven … Op de koelkast in de bijkeuken!

totum-magneten-monster-yes  totum-magneten-ster

Of op de afzuigkap!
Ze werken overigens prima, na een paar weken zitten ze nog steeds heel stevig vast.

Hier is een video waarop je kunt zien hoe eenvoudig het is je eigen magneten te maken.

Totum Magnetica: maak je eigen magneten
Creatief, vanaf vier jaar
Bestel dit knutselpakketje hier >>>>

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Zo kleed je je eettafel gezellig aan voor het kerstdiner

De kerstdagen zijn weer in aantocht en dat betekent: het kerstdiner! Mag jij dit jaar …