Nerf N-Strike Elite Hail-Fire

Deze Nerf blaster is een schiet / geweer speelgoed voor kinderen van 8 jaar en ouder. Volgens eigen zeggen heeft deze Nerf blaster van Hasbro de hoogste capaciteit ooit en worden de darts tot wel 23 meter ver geschoten. Er passen maar liefst 144 darts in de N-Strike Elite Hail-Fire, aangevuld met extra clips en darts. Er passen 8 clips op, en kan daardoor een semi-automatische regen van darts op je tegenstander afvuren zo snel als jij de trekker kunt overhalen. Ook passen alle Tactical Rail accessoires op de Nerf N-Strike Elite Hail-Fire.

Recensie
De Nerf N-Strike is kleiner dan de foto op de doos doet vermoeden, maar daardoor wel beter te hanteren. Hij is erg eenvoudig in elkaar te zetten. Er passen 8 clips met 18 darts per clip in, maar er zitten slechts 4 clips en 24 darts in de doos. Deze extra darts kan je wel los nog aanschaffen. Verder doet deze Nerf blaster alles wat hij belooft: hij schiet enorm ver. Hoewel je wel met een boog moet schieten om de genoemde afstand van meer dan 20 meter te halen en dan is mikken wel erg lastig. Sowieso kun je er niet zo precies mee richten, maar door de regen van darts die je afschiet, is dat waarschijnlijk ook niet zo heel belangrijk voor de jongens die er mee spelen.

De Nerf N-Strike Elite Hail-Fire schiet enorm hard. Natuurlijk nodig om de grote afstand mee te halen, maar daardoor is hij echt niet geschikt binnenshuis mee te spelen en zeker ook niet om op (kortere) afstand mee op anderen te schieten. Wat dat betreft zou de leeftijdgrens wel wat omhoog mogen. Je moet echt goed met je kind kunnen afspreken wat wel en niet mag om schade of letsel te voorkomen. Wij hebben een grote hoeveelheid plastic flessen op een rij in de tuin geplaatst (in het gras maar ook op tafels, stoelen, bomen en op de schommel) en dan zo snel mogelijk zo veel mogelijk flessen om proberen te schieten. Scores voor de meeste flessen in de minste tijd. Dit was enorm grappig omdat mikken echt lastig blijkt. Dat is ten dele door de onnauwkeurigheid, maar ongetwijfeld ook een kwestie van oefening. Door de grote hoeveelheid darts die je in een paar seconden in ieder geval de goede richting opstuurt, maakt dat er toch steeds wat flessen omvallen en dat is natuurlijk spectaculair! Indrukwekkend schiet speelgoed voor jongens van 10 jaar en ouder.

Bestel hier je eigen Nerf N-Strike Elite Hail-Fire>>
Bekijk hier alle Nerf producten en accessoires>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …

Share
Share