50 dingen om te maken en te doen

Dit doosje zit vol met leuke knutselideeën voor regenachtige dagen. 50 Kaarten die er voor zorgen dat je zeker iets te doen hebt als je binnen moet blijven door de regen. Op de ene kant zie je wat je kunt maken. En op de andere kant hoe je dat moet doen.

Recensie
Super leuk, deze doos met 50 kaartjes, waarop allemaal knip- en plakideeën staan voor op regenachtige dagen. Maar ook op niet regenachtige dagen is het leuk om samen met je kind(eren) wat moois te maken. Geknipte bloemen in een vaas, krijtballerina’s, een dinosaurusschilderij. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is al bedacht en staat op één van deze kaartjes. Het is alleen wel erg gericht op meisjes, veel roze prinsessen zeg maar. Een beetje stoere knutselontwerpen zitten er niet bij. Maar, niet getreurd, als je het roze verandert in blauw en groen, en je maakt van het lieve prinsesje een coole ridder, dan kan je ook met energieke zoons heel prima een paar rustige knutseluurtjes beleven.

50 dingen om te maken en te doen op regenachtige dagen – Usborne Activiteitenkaarten
Knutselkaartjes, 50 stuks, Usborne
Bestel dit speelgoed hier>>

About Hanneke Blanksma

hannekeblanksma@hetnet.nl'

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …