Valentijnsdag met Dribbel

hart-dribbel-ik-hou-van-jou-recensie-copyright-trotse-moeders-coverDribbel is de liefste én Dribbel heeft de liefste mama. In dit stevige kartonboek in vrolijke hartvorm weet Dribbel hoe je mama’s hart moet veroveren. En spreekt mama haar liefde voor hem uit. Vele generaties peuters hebben het aandoenlijke hondje Dribbel al in hun hart gesloten. Ik hou van jou, Dribbel! is een geweldig hartverwarmend boekje dat kinderen leert hun gevoelens te uiten!

Recensie
Dribbel, Dribbel, aardige hond“. Toen mijn kinderen kleiner waren hadden we een video van Dribbel en die is keer op keer bekeken. Eric Hill heeft dan ook schitterende tekeningen gemaakt die door peuters en kleuters erg gewaardeerd worden. We hebben ook een heleboel boekjes over het lieve hondje Dribbel en zijn vriendjes en nu is er dan dit lieve boekje, in de vorm van een hartje.

hart-dribbel-ik-hou-van-jou-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Perfect om op Valentijnsdag te recenseren, want het gaat over….. liefde. Dribbel heeft iets verzonnen om aan zijn moeder te laten zien dat hij van haar houdt. Wat ik wel goed vind aan dit boekje is dat Dribbel echt zijn best doet om het zo goed mogelijk te doen. Hij wil de lievelingskleur van zijn moeder weten, hij gaat een bloem plukken. Hij doet echt moeite!

hart-dribbel-ik-hou-van-jou-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Ik kan dat wel waarderen in een tijd waarin het soms wel erg makkelijk is om een ander iets te laten weten. “Even een WhatsAppje”, Gefeliciteerd, via een ‘like’ op Facebook. Er is niets mis met een beetje moeite doen voor elkaar! Dribbel laat zien hoe leuk dit is, dat het geen geld hoeft te kosten èn hoezeer het gewaardeerd wordt.

Ik hou van jou, Dribbel! – Eric Hill
Kartonboekje, 12 pagina’s, uitgeverij Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boekje hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …