Waterpret voor het hele gezin bij Welkom op het Water [verslag]

Bij een jachthaven denk ik aan een plek waar mensen hun boot kunnen aanleggen. Niet aan een plek om met het hele gezin naar toe te gaan om te genieten van water en watersport! Toch is dat precies wat we gedaan hebben, bij Jachthaven Naarden.

We waren met het hele gezin uitgenodigd door de HISWA Vereniging. Met hun Welkom op het Water-campagne willen ze jonge gezinnen enthousiast maken om vaker het water op te gaan. Nou… met ons gezin is het gelukt!

We hadden natuurlijk geluk met het prachtige weer: stralende zon, en doordat we aan de rand van het water zaten was het niet té warm. Waar je in de meeste jachthavens niet zomaar tussen de boten het water in mag plonzen, was in Naarden volop ruimte voor kinderen en voor gezinnen.

 

Van een speeltuin (met zand en water) tot een zwembad, er kon volop veilig gespeeld worden. Vanwege de Welkom op het Water dag, waren er ook spingkussens en er was een heuse stormbaan (wipe-out op opblaaskussens).

Catering was ook goed verzorgd, van verse friet en heerlijk schepijs tot versgebakken poffertjes en volop water en ander drinken. Een echte feestdag!

 

De kinderen konden in een ‘bal’ op het water ‘lopen’, op gigantische springkussens en glijbanen, in zwembadjes en in het open water (wat afgezet was). Ze konden ‘suppen’, kanoën, zeilen en wat het “toppunt van gaaf” was: een ronde meevaren met een echte reddingsbrigade-boot. Wat gaat dat hard!!

En doordat deze het open water opging, konden we ook zien hoe mooi de natuur is, ook vanaf het water gezien.

 

Wat een topdag: ontspannen voor ons, als ouders, want het was overal veilig en de kinderen hadden enorm veel plezier. Super voor de kinderen die kennis konden maken met veel soorten watersport. En dat kan op vele locaties in Nederland, en op heel veel verschillende manieren.

 

Om te zien wat er allemaal in Nederland te doen is voor gezinnen, en om korting te krijgen op diverse activiteiten, kun je de website welkomophetwater.nl bezoeken.

Je kunt daar ook door een keuze te maken uit een aantal foto’s, kijken welke water-activiteit het beste bij je past en er is een uitgebreide agenda met diverse activiteiten te vinden. Klik hier om er een kijkje te nemen >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …

Share
Share