Opening van Texas Twister – de nieuwe atrractie in De Julianatoren [verslag]

Je kent het vast wel, zo’n dag met een gouden randje. Kinderen goed gehumeurd, het zonnetje schijnt en we vertrekken op precies de afgesproken tijd naar kinderpretpark De Julianatoren. Vandaag waren we uitgenodigd voor de opening van de Texas Twister.

Texas Twister

In de Texas Twister maak je een rit over de prairie van Texas en geniet je van het prachtige uitzicht over Mount Muismore. De Texas Twister is een spinning coaster waarbij het bovendeel van het wagentje roteert ten opzichte van het onderstel. Er is ook al een driedelige YouTube serie gemaakt over de totstandkoming van de Texas Twister. Momenteel zijn ze ook erg druk om hun nieuwe serie op te nemen: “ herrie op de prairie”.

Opening

Wij mochten bij de opening aanwezig zijn en stonden mooi vooraan. Meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin vertelde een stukje van het verhaal. Ook Jul en Julia mochten samen komen dansen en zingen. Het was een gezellig feestje! De boeven probeerde de lancering nog te saboteren maag gelukkig stampte en danste de kinderen de boeven weg. De confetti slierten knalde, vuur spoot omhoog en de Texas Twister ging op reis voor hun eerste rit.

Wat vonden we van de Texas Twister?

Vanaf 95 cm mag je de Texas Twister betreden met begeleiding en vanaf 120 cm mag je alleen in de Texas Twister. De Texas Twister is wel enorm leuk. Hij gaat net iets minder snel als de rolschaatsachtbaan maar dan draait de Texas twister wel rond natuurlijk. Wij vonden het een enorm leuke achtbaan. Gelukkig draai je beide kanten op en word je dus niet zo snel misselijk. Het is een mooi avontuur over Mount Muismore en een mooie aanvulling op alle attracties binnen het park.

Algemeen beeld

Natuurlijk hebben we ook andere attracties bezocht op het park. Wat opviel is dat alle medewerkers zeer vriendelijk zijn en het kind centraal stellen. Onze kinderen werden echt gezien. Voor kinderen tot 12 jaar is er enorm veel te doen. Ook de shows, de verschillende speeltuinen en de grote varietie aan attracties maakt dat ieder basisschoolkind zich hier naar hartenlust kan vermaken.

We kijken terug op een mooie dag!

Share

About Moeder van 2 kinderen

willeke_streef@hotmail.com'
Trotse Moeder van 2 kinderen. Werkzaam als docente.

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …

Share
Share