KitKat Chunky Double Caramel [recensie]

KitKatIn de basis is deze KITKAT de bekende CHUNKY, maar van binnen schuilen er twee heerlijke caramel verrassingen! De ene helft van de CHUNKY is gevuld met crunchy caramel en de andere helft met creamy caramel. Zo proef je twee verschillende vullingen in één KITKAT CHUNKY. Dubbel genieten tijdens je break! De nieuwe KITKAT variant is vanaf nu verkrijgbaar.

Recensie
Deze tekst komt uit een persbericht over het nieuwste product van levensmiddelenfabrikant Nestlé. Tja, en dan kun je natuurlijk niet anders dan reageren dat je deze nieuwe reep best wilt recenseren…

Een dag later werden er twee repen per post bezorgd. Helaas zagen de kinderen wat er in de envelop zat, maar ik heb ze weten te overtuigen dat dit keer mama zelf ook echt moest proeven. Ik neem mijn werk namelijk erg serieus!

Screenshot 2014-08-02 at 20.30.50

Bij een heerlijke kop cappuccino was het dan zo ver. Voorzichtig de wikkel openen en even ruiken, heerlijk! Het leuke aan recenseren is dat je veel bewuster bezig gaat met producten dan meestal, wanneer je ze “gewoon” consumeert. De reep doormidden gebroken en zo op het eerste gezicht zag ik geen verschil tussen beide helften. Screenshot 2014-08-02 at 20.30.35

Een klein stukje proeven dan. Er zit wel degelijk verschil tussen de twee stukken. De ene is wat lichter dan de andere. Het stuk met de creamy caramel is echt een flinke hap, vraagt om goed kauwen en vult behoorlijk. Het andere stuk (crunchy carame) is wat krokanter en wat lichter, luchtiger daardoor. Ik vind ze allebei lekker, maar de “lichtere” variant heeft mijn voorkeur.

Mijn dochter en mijn oudste zoon zijn het met me eens, maar mijn jongste is juist helemaal weg van de creamy caramel en mijn man ook. Prettig, dat maakt dat het in ons gezin redelijk eenvoudig verdeeld kan worden! Want dat we naast de ‘gewone’ KitKat ook af en toe de caramelvariant zullen kopen is na deze heerlijke smaaktest wel duidelijk!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share