De prinses en de pakjes

prinses-pakjes-trotse-moedersDat prinsesjes verwend zijn is geen nieuws, maar prinses Robijn spant wel de kroon. Bestaat er zoiets als te veel cadeautjes krijgen? Zelfs een paleis raakt een keer vol. Uiteindelijk leeft ook dit prinsesje nog lang en gelukkig – én tevreden!

Recensie

Eerder schreven we al een recensie over “De Prinses en de Erwten” van dezelfde makers als dit boek. En ook dit boek is een groot succes bij mijn dochter.

Hoewel de kaft niet roze is, zoals bij het “erwtenboek”, zijn de tekeningen leuk genoeg om mijn dochter enthousiast te maken en bij het voorlezen blijkt dat ook dit boek geheel op rijm is geschreven. Heerlijk om voor te lezen!

Screenshot 2014-09-06 at 16.25.05
Er zit veel humor in dit boek en uiteraard zit er een boodschap in. Maar het leesplezier is het belangrijkst. De combinatie met de vrolijke tekeningen die ook erg grappig zijn, maakt dat ook dit boek vaak uit de kast komt. Ik hoop dat het niet bij “de prinses en de pakjes” en “de prinses en de erwten” blijft, wat schrijfster Caryl Hart en illustratrice Sarah Warburton betreft, ik zou van dit soort boeken wel een hele serie willen!

Screenshot 2014-09-06 at 16.24.46

De Prinses en de Pakjes – Caryl Hart & Sarah Warburton
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Gottmer
Bestel dit boek hier >>>>

Screenshot 2014-09-06 at 15.17.59

 

Van dezelfde auteur is er ook het boek “De Prinses en de Erwten
De recensie van dit boek vind je hier >>>>
Dit boek bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …