Zelf stickers maken met Gelarti

gelartiDe Gelarti Designer Studio helpt je met het ontwerpen van unieke stickers die je op je muur en ramen kunt plakken! Door het handige draaibare plateau zul je nooit met je hand in de natte verf zitten.

Recensie

Mijn dochter van zeven is dol op knutselen en werd helemaal enthousiast bij het zien van deze doos. Samen met een vriendinnetje ging ze aan de slag om zelf stickers te maken. En het lukt inderdaad helemaal zelfstandig, alleen om de tubetjes met de verf te openen was af en toe mij hulp nodig.

Screenshot 2013-12-05 at 12.34.32Met Gelarti kunnen kinderen eenvoudig voorgedrukte tekeningen inkleuren met speciale verf. Wanneer deze droog is (dit duurt wel erg lang!), is de afbeelding in z’n geheel te verwijderen en heb je een sticker die je ergens op kunt plakken.

Het leuke is dus dat wanneer de knutselpret afgelopen is, je nog echt iets aan de knutselwerken hebt. Mijn dochter heeft haar slaapkamerkast ermee versierd. De “stickers” zijn van een hele goede kwaliteit, dik en stevig, en blijven prima op allerlei ondergronden plakken. Het hoeft niet eens een heel gladde ondergrond zoals een raam te zijn, een deur of stoel lukt ook prima. En de stickers zijn ook weer eenvoudig te verwijderen en ergens anders weer op te plakken.

Screenshot 2013-12-05 at 12.34.15Het enige nadeel was dat aan het eind van de middag de hele doos met stickers op was omdat het zo leuk was om steeds weer nieuwe stickers te maken. Bij de Gelarti ontwerpstudio zaten ook “edelstenen” en andere leuke dingen die in de natte verf geplakt konden worden, dus de 6 stickervellen waren zo op en dan is een doos wel erg kostbaar. Maar mijn dochter en haar vriendinnetje hebben nu wel prachtig versierde kamers!

Bestel Gelarti hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …