Bobbi gaat naar zee

Bobbi huppelt door de duinen.
‘Kijk,’ wijst hij, ‘daar is de zee.’
Op het strand daar kun je spelen.
Dat is leuk. Waar speelt hij mee?

Ga met Bobbi mee naar zee en ontdek wat er onder alle flappen te vinden is!

Recensie
Dit boek gaat over Bobbi die naar zee gaat. Bobbi beleeft allerlei dingen. Zo gaat hij aan het strand spelen, iets lekkers kopen, bij het water kijken, zich verstoppen en vervolgens weer naar huis toe.

Elke bladzijde eindigt met een vraag, zodat je kind gestimuleerd wordt om erover na te denken. Als hij zich verstopt heeft, staat er bijvoorbeeld “zoek me maar”. Dan gaat je kind nadenken waar hij zich zou hebben kunnen verstopt of ze gaan op zoek naar iets wat ze herkennen aan Bobbi.

Het is in dichtvorm geschreven. Dit leest makkelijk voor.  Op elke bladzijde staan mooie tekeningen. En om de bladzijde is een blad waar zich veel flappen in verschillende vormen bevinden. Daaronder staan allerlei tekeningen getekend. Sommige tekeningen komen elders in het boekje weer tevoorschijn. Dit geeft erkenning voor je kind. Wat het weer leerzaam maakt.

Er zijn al veel boekjes over Bobbi verschenen. Bobbi gaat naar zee is ook zeker leuk om voor te lezen. De tekeningen zijn erg leuk.

Bobbi gaat naar zee – Ingeborg Bijlsma & Monica Maas
Prentenboek, hardcover, 12 pagina’s, Kluitman
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Drukke dag: Kok – flapjesboek

De Vier Windstreken heeft een serie boekjes gemaakt over beroepen in dik kartonnen uitvoering. Je …

Share
Share